Aktuelt

Ansøgningsfrist for kunsthaller og andre udstillingsaktører

  • Dato29. apr. 2024

Nu er der igen mulighed for at søge Augustinus Fonden om støtte til et årligt udstillingsprogram

Kunsthaller og andre udstillingsaktører i hele landet løfter en vigtig opgave med at sikre grobunden for en mangfoldig kunstscene i Danmark.

Her formidles den eksperimenterende og nyskabende samtidskunst, og giver mulighed for at et bredt publikum møder samtidskunstens udtryksformer. Det skaber også rum for formidling af aktuelle samfundsdebatter.

Det er nu muligt at indsende ansøgninger til det samlede udstillingsprogram for 2025 for kunsthaller og andre udstillingssteder. Det vil fortsat være muligt at søge fonden om enkeltstående udstillinger løbende.

Gennem støtte til kunstaktørernes udstillings- og formidlingsaktiviteter arbejder Augustinus Fonden for at skabe indsigt og indlevelse i den skabende og eksperimenterende kunst for et bredt publikum. Fondens støtte går typisk til udstillingsproduktion, kunstnerhonorar og formidling. Den mere langsigtede opbakning med en årlig ansøgningsfrist for udstillingsprogrammer til det kommende år skal sikre en bedre planlægningshorisont og hurtig afklaring for både udstillingsarrangørerne og de inviterede kunstnere.

36 udstillingssteder i hele landet modtog støtte i 2023.

Foto: Fra kunsthallen Rønnebæksholms udstilling "Diasporic Frequencies: Sacred Ecopoetics", kreditering: Christian Brems

01

Ansøgningsfristen er d. 26. juni 2024 (kl. 23.59) for de ansøgere, der ønsker at søge støtte til et samlet udstillingsprogram for 2025.

02

Det vil fortsat være muligt at søge fonden om enkeltstående udstillinger løbende.

03

Find mere information på siden om Billedkunst og kunsthåndværk, hvor du kan downloade en vejledning, finde inspiration hos andre ansøgere eller gå til ansøgningsportalen.

Støtteområde

Se information om ansøgningsproces, vejledning og eksempler på støttede projekter

Foto: Deep Forest Art Land, Cristina Reuter

Læs mere