Aktuelt

Nye uddelinger fra fonden - september 2024

  • Dato9. sep. 2024

På et bestyrelsesmøde i september blev der uddelt 39,5 mio. kr. fordelt på 24 forskellige projekter inden for kunst, kulturarv, musik, scenekunst og sociale indsatser.

Foto: Greve Museum og Museum Amager modtager 759.394 kr. til et toårigt strategiprojekt med fokus på strategi, publikumsudvikling og branding af det lokalhistoriske museum. I samarbejde med kulturkonsulenterne Rasmussen Nordic vil projektet søge at skabe viden, fundament og rammer for en proces med at videreudvikle det lokalhistoriske museum, så det bliver endnu mere relevant for et lokalt publikum. Projektets resultater vil løbende blive delt med museumsbranchen.

Kreditering: Greve Museum

Museer og kulturarv

Fonden støtter museer i hele landet, der arbejder med at skabe relevant formidling af vores fælles kulturarv til et bredt publikum. Derudover bidrager fonden til projekter i hele landet, der sikrer bevaring af kulturarv.

Musik, Billedkunst og Kunsthåndværk

Gennem støtte til aktiviteter og udvikling ønsker fonden at bidrage til et levende kulturliv i hele landet og for et bredt publikum.

Sociale Indsatser i Danmark

Fonden støtter sociale indsatser, der bidrager til at løfte livskvaliteten for de mest udsatte voksne i Danmark.

Find mere information om støtteområder


Kultur og Kultur

Fonden bidrager til at bevare en levende kulturarv gennem museer og deres samlinger samt betydningsfulde bygningsværker. Vi støtter samtidig den skabende og udøvende kunst i hele landet - musik, dans og billedkunst.


Viden & Forskning

Fonden bidrager til ny viden gennem forskning og ved at sende dygtige studerende fra kunstneriske uddannelser ud i verden.


Sociale & Humanitære indsatser

Fonden støtter de mest udsatte voksne i hele Danmark med hjælp, der kommer tæt på det enkelte menneske, og vi bidrager til at afbøde konsekvenserne, når kriser og katastrofer rammer ude i verden.