Chr. Augustinus Fabrikker A/S

Augustinus Fonden arbejder som erhvervsdrivende fond bredt for det danske samfund med udgangspunkt i både filantropiske uddelinger og langsigtede investeringer i danske erhvervsvirksomheder. Fondens ejer- og investeringsaktiviteter er placeret i det 100 % ejede datterselskab Chr. Augustinus Fabrikker.

Se Chr. Augustinus Fabrikkers hjemmeside her

Det er centralt, at fonden både på kort og lang sigt kan opretholde sine betydelige filantropiske uddelinger. Dette sikres via en forsvarlig og aktiv forvaltning af det likvide beredskab. Parallelt hermed er det en udtalt del af den samlede strategi aktivt at geninvestere fondens midler i dansk erhvervsliv.

Chr. Augustinus Fabrikker investerer med udgangspunkt i en filosofi om at være en værdiskabende, engageret og langsigtet ejer af danske erhvervsvirksomheder. Med en balance på mere end 30 mia. kr. er Chr. Augustinus Fabrikker en betydelig aktør i dansk erhvervsliv og geninvesterer målbevidst en væsentlig del af det løbende afkast direkte i danske virksomheder med internationalt udsyn. 

Chr. Augustinus Fabrikkers Årsskrift 2022
https://augustinusfonden.dk/wp-content/uploads/2023/04/p8a1014-scaled.jpg

I årsskriftet kan du læse om Chr. Augustinus Fabrikkers ejerskabs- og investeringsstrategi, få en præsentation af ejerskaberne og dykke ned i udvalgte højdepunkter og resultatet fra 2022. 

Dyk ned i Årsskrift 2022 

 

Investeringsstrategi
https://augustinusfonden.dk/wp-content/uploads/2022/04/p8a4211_ubehandlet-scaled.jpg

Augustinus Fondens formue er placeret i ejerskabet i Chr. Augustinus Fabrikker A/S, og herudover har fonden investeret i børsnoterede aktier/fonde og obligationer samt kontantplaceringer.

Læs mere om investeringsstrategien her