Chr. Augustinus Fabrikker A/S

Augustinus Fondens ejer- og investeringsaktiviteter er placeret i det 100 % ejede datterselskab Chr. Augustinus Fabrikker.

Se Chr. Augustinus Fabrikkers hjemmeside her

Det er centralt, at fonden på både kort og lang sigt kan opretholde sine betydelige filantropiske uddelinger. Dette sikres via en forsvarlig og aktiv forvaltning af det likvide beredskab. Parallelt hermed er det en udtalt del af den samlede strategi at aktivt geninvestere fondens midler i dansk erhvervsliv.

Chr. Augustinus Fabrikker er ansvarlig for forvaltningen af de samlede aktiver og investerer med udgangspunkt i en filosofi om at være en værdiskabende, engageret og langsigtet ejer af danske erhvervsvirksomheder.

Chr. Augustinus Fabrikker A/S har ejerskaber i 19 virksomheder indenfor en bred vifte af industrier. Blandt ejerskaberne er Tivoli, Royal Unibrew, Podimo, Blazar Capital, Gyldendal og Scandinavian Tobacco Group.

Augustinus Fonden arbejder som erhvervsdrivende fond således bredt for det danske samfund med udgangspunkt i både filantropiske uddelinger og langsigtede investeringer i danske erhvervsvirksomheder.

Investeringsstrategi
https://augustinusfonden.dk/wp-content/uploads/2018/02/caf_webmockup1.jpg

Augustinus Fondens formue er placeret i ejerskabet i Chr. Augustinus Fabrikker A/S, og herudover har fonden investeret i børsnoterede aktier/fonde og obligationer samt kontantplaceringer.

I 2020 er iværksat en ny strategisk indsats med Scale Ejerskaber, hvor Chr. Augustinus Fabrikker understøtter nye innovative forretningsmodeller. Gennem investering i den næste generation af selskaber med rødder i Danmark er det ønsket at skabe arbejdspladser, udvikle immaterielle rettigheder og teknologi samt skabe en sund værditilvækst.

Læs mere om investeringsstrategien her

Årsrapport 2020
https://augustinusfonden.dk/wp-content/uploads/2021/06/resultat-2020-7.png

Med en balance på mere end 30 mia. kr. er Chr. Augustinus Fabrikker en betydelig aktør i dansk erhvervsliv. Chr. Augustinus Fabrikker geninvesterer målbevidst en væsentlig del af det løbende afkast direkte i danske virksomheder med internationalt udsyn. Det skaber arbejdspladser, eksportindtægter og bidrager til fællesskabet.

Læs mere i Årsrapporten 2020