400 år af magi, musik og historie


Værker af Nancy Dahlberg, Rued Langgaard, Vagn Holmboe og Johan Svendsen. Verdens fineste instrumenter i hænderne på den unge generation: Nightingale String Quartet, Kirstine Schneider, Jacob la Cour, Carl Oscar Østerlind, Stefan Burchardt. Aftenens gæstestjerne: Hartmut Rohde, bratsch.

Om koncerten


Nordiske Toner og Italienske Mesterinstrumenter

Der er unikke strygeinstrumenter for millioner og klassisk musik i verdensklasse, når otte unge talenter og verdensstjernen Hartmut Rohde går på scenen i Glassalen i Tivoli.

Instrumenter


Mesterinstrumenter til dansk musikliv

Augustinus Fonden har siden 1978 opbygget en samling af enestående strygeinstrumenter fra den italienske instrumentbyggerkunsts glansperiode i 1600- og 1700-tallet. 

Musikere


Verdens fineste instrumenter i hænderne på den unge generation

Augustinus Fondens mesterinstrumenter bliver udlånt til særligt talentfulde, yngre musikere, som får mulighed for at udvikle deres talent på instrumenter af den allerhøjeste kvalitet – til glæde for dansk musikliv. Ved koncerten kan du opleve otte af fondens instrumenter i samspil med Danmarks dygtigste yngre musikere.

Komponister


Oversete perler fra dansk-nordisk musik

Programmet inviterer publikum med på en enestående rejse gennem 100 års dansk-nordisk musik med sjældent hørte og oversete perler fra det 20. århundredes danske strygerrepertorie. 

Oplev værker af Nancy Dahlberg, Rued Langgaard, Vagn Holmboe og Johan Svendsen. 

Køb af koncertbilletter


NORDISKE TONER & ITALIENSKE MESTERINSTRUMENTER

 

den 27. april 2022, kl. 18.30 i Glassalen i Tivoli

 

KØB BILLETTER HER