Aktuelt

Ansøgningsfrist 2023 for kunsthaller

  • Dato1. maj 2023

Ny ansøgningsfrist skal give bedre mulighed for planlægning af ansøgninger og hurtig afklaring

Augustinus Fonden indfører en ansøgningsfrist for kunsthaller og andre udstillingssteder, der ønsker at søge om støtte til deres samlede udstillingsprogram for det kommende år. Det vil fortsat være muligt at søge fonden om enkeltstående udstillinger løbende.

Augustinus Fonden har en lang tradition for at støtte kunstudstillinger, der formidler billedkunst af høj kvalitet til et bredt publikum.

Når det gælder formidlingen af samtidskunsten, spiller landets mange kunsthaller en særlig rolle som platform for det kunstneriske vækstlag, der her får mulighed for at nyproducere større værker og stedsspecifikke udstillinger til en professionel kontekst.

Fonden bidrager typisk til udstillingsproduktion, kunstnerhonorarer og formidlingsaktiviteter. Fonden har støttet det samlede udstillingsprogram for 2023 på en række kunsthaller og udstillingssteder i hele landet.

Men en årlig ansøgningsfrist for udstillingsprogrammer til det kommende år kan ansøgerne bedre planlægge ansøgningsmuligheder i god tid og få en hurtig afklaring i forhold til finansiering.

Ansøgningsfrist for udstillingsprogrammer

01

Ansøgningsfristen er d. 29. juni 2023 (kl. 23.59) for de ansøgere, der ønsker at søge støtte til et samlet udstillingsprogram for 2024.

02

Det vil fortsat være muligt at søge fonden om enkeltstående udstillinger løbende.

03

Find mere information i vejledningen, der kan downloades herunder.

Støtteområde

Augustinus Fondens støtte til udstillingsprogrammer

Fonden har i 2022 støttet det samlede udstillingsprogram for 2023 på en række kunsthaller og udstillingssteder i hele landet, blandt andet:
Copenhagen Contemporary, Den Frie Udstillingsbygning, Fotografisk Center, Galleri Image, Gl. Holtegaard, Kunstforeningen GL STRAND, Kunsthal 44 Møen, Kunsthal Charlottenborg, Kunsthal Aarhus, Nikolaj Kunsthal, Overgaden. Institut for Samtidskunst, Regelbau 411, Rønnebæksholm, SIMIAN og Viborg Kunsthal.

Foto: Munkeruphus