Fonden og pressen

I Augustinus Fonden lægger vi vægt på åbenhed og samarbejde. Vi hjælper gerne, hvis du fx er bevillingsmodtager og ønsker et pressecitat, der begrunder, hvorfor fonden har valgt at støtte netop dit projekt? Eller hvis du er journalist og nysgerrig på fondens filantropiske arbejde?

Adm. direktør Frank Rechendorff Møller repræsenterer fonden over for pressen ved spørgsmål om Augustinus Fondens filantropiske aktiviteter.

For henvendelser vedrørende investeringer henvises til fondens investeringsselskab Chr. Augustinus Fabrikker.

Fondens logo
https://augustinusfonden.dk/wp-content/uploads/2018/03/augustinus_video_poster.jpg

Har du modtaget en bevilling fra Augustinus Fonden, er du velkommen til at anvende fondens logo i kommunikationsøjemed. Det findes i versioner til både lys og mørk baggrund. Har du brug for andre formater, end dem der er tilgængelige her, er du velkommen til at kontakte fonden på .

Vi sætter pris på, at du husker, at fondens navn staves i to ord: Augustinus Fonden.

Download logopakke

Filantropisk strategi
https://augustinusfonden.dk/wp-content/uploads/2020/11/m1a9376_low_beskaaret.jpg

Augustinus Fonden er en af Danmarks største kulturfonde, og vægten i det filantropiske arbejde ligger primært inden for kunst og kultur, men fonden støtter også forskning og sociale indsatser i Danmark og internationalt.

Du kan læse mere om fondens filantropiske arbejde og strategi her.

Filantropisk Strategi

Tal og fakta
https://augustinusfonden.dk/wp-content/uploads/2023/01/aarets-uddelinger-2022.jpg

Fondens støtte kommer bredt ud i hele landet gennem tre hovedindsatser: Kunst & Kultur, Viden & Uddannelse og Sociale Indsatser. I 2022 uddelte fonden 477 mio. kr.

Download overblik over uddelinger 2022

Eller se vores Årsskrift 2022 for eksempler på støttede projekter

Se også faktaark om fonden

Fondens investeringer
https://augustinusfonden.dk/wp-content/uploads/2019/09/jeudan_web.jpg

Augustinus Fondens ejer- og investeringsaktiviteter er placeret i det 100% ejede datterselskab Chr. Augustinus Fabrikker. Investeringsselskabet er ansvarlig for forvaltningen af de samlede aktiver og invester med udgangspunkt i en filosofi om at være en værdiskabende, engageret og langsigtet ejer af danske erhvervsvirksomheder.

Læs mere om Chr. Augustinus Fabrikkers investeringsaktiviteter i Årsskrift 2022

Se Chr. Augustinus Fabrikkers Årsskrift 2022 her

For pressehenvendelser vedrørende fondens støtte, strategi og uddelinger eller ved øvrige pressehenvendelser kan kontaktes: