Aktuelt

To nye studentermedarbejdere til Augustinus Fonden

  • Dato15. okt. 2024

Augustinus Fonden søger to nye studentermedarbejdere til arbejde med 1) statistik, data og viden 2) studielegater, kunst og kultur samt sociale indsatser i Augustinus Fonden

Augustinus Fonden uddeler årligt ca. 500 mio. kr. til almennyttige formål inden for Kunst & Kultur, Viden & Forskning og Sociale Indsatser. Fonden søger én studentermedarbejder til at understøtte arbejdet på alle områder samt til at varetage fondens studieopholdslegater til kunstneriske studerende. Derudover søger fonden en tal- og statistikstærk studerende, som har lyst til at bistå i den almindelige drift, udvikling og analyse af støtteområderne.

Jobbet

Dine opgaver vil være:

Studenterstilling 1:

  • Bearbejdning af statistik og data i forbindelse med researchopgaver, notater og analyser.
  • Datahåndtering herunder bearbejdelse af data i Excel og udarbejdelse af statistikker på fondens støtteområder, herunder rapporteringsdata fra bevillingshavere
  • Mødeplanlægning.
  • Håndtering af ansøgninger og bevillinger i samarbejde med fondsteamet, herunder de to øvrige studentermedarbejdere, samt vejledning af ansøgere
  • Ad hoc-opgaver.

Studenterstilling 2:

  • Gennemgang og forberedelse af ansøgninger – primært til studieophold, men også andre områder som scenekunst og musik.
  • Dialog og vejledning af studieansøgere på kunstneriske uddannelser
  • Mindre researchopgaver, notater, analyser og mødeplanlægning
  • Kommunikations- og skriveopgaver
  • Ad hoc-opgaver

Din profil

Vi forestiller os, at du er i gang med en lang videregående uddannelse, og du har et par års studieerfaring. Vi ønsker at ansætte en studentermedarbejder, som kan se sig selv i stillingen i minimum 1,5 - 2 år. Det vil være en fordel, men er ikke et krav, at du interesserer dig for fondens støtteområder, hvoraf de væsentligste er kunst, klassisk musik, scenekunst, kulturarv og sociale formål.

Din studiebaggrund kan være:

Studenterstilling 1:

  • En relevant samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse f.eks. økonomi, statskundskab, sociologi, erhvervsøkonomi, offentlig forvaltning/administration, antropologi eller lignende. Det væsentligste er, at du skal være indstillet på administrativt arbejde med en stor vægt på bearbejdning af data og beregninger heraf.

Studenterstilling 2:

  • En relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk universitetsuddannelse. Din præcise studiebaggrund er ikke afgørende, når blot du er indstillet på administrativt arbejde.

Dine personlige og faglige kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du:

Studenterstilling 1:

  • Du har erfaring med og er glad for at arbejde med tal, statistik og data og forstår den store værdi de kan skabe i en organisation.
  • Du evner at arbejde systematisk og er en rutineret bruger af Excel, men forstår samtidig at bringe dit arbejde i spil i et humanistisk orienteret team og i en organisation med mange kompetencer.

Begge studenterstillinger:

  • Du er grundig og struktureret, initiativrig og arbejder selvstændigt. Du trives godt med at tage ansvar for dine opgaver.
  • Du kan balancere løsningen af opgaver med løbende deadlines.
  • Du er god til at samarbejde og er serviceminded i dialogen med fondens ansøgere.
  • Du trives med rutineprægede opgaver såvel som nye udfordringer.
  • Du har mod på at sætte dig ind i vores ansøgningssystem. 

Arbejdstider og løn

Arbejdstiden er 10 - 15 timer om ugen. Der tages hensyn til, at du er studerende, så fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden er mulig. Der aftales dog minimum én ugentlig fast arbejdsdag.

Der er opstart i jobbet i januar 2024 eller efter aftale. Løn til studentertakst, kontorplads samt morgenmads- og frokostordning.

Ansøgningsfrist

Du skal sende din ansøgning som én samlet pdf-fil til [email protected] senest søndag d. 10. november 2024 kl. 23.59. Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, cv, karakterudskrift og evt. anbefalinger.

Samtaler

Der forventes afholdt samtaler i uge 47 eller 48.

Kontakt og opstart

Kontakt Seniorrådgiver Christian Edelvold Berg, hvis du har spørgsmål, på [email protected] eller tlf. nr. 26170656.

Om Augustinus Fonden

Historie og virke

Augustinus Fonden er en erhvervsdrivende fond, hvis filantropiske virke er baseret på fondens fundats fra 1942 og på fondens mangeårige uddelinger til primært kunst og kultur i hele Danmark. Fonden uddeler årligt ca. 500 mio. kr. med hovedvægten på uddelinger til kunst og kultur, men også med uddelinger til viden og forskning samt sociale indsatser. Hvert år modtager og behandler vi mere end 4.000 ansøgninger Fondens filantropiske strategi bygger på en overbevisning om, at kunst, kultur og viden bidrager til oplevelser, refleksion og dannelse. Augustinus Fonden arbejder langsigtet baseret på en åben og nysgerrig dialog.

Augustinus-gruppen

Augustinus Fonden er en mindre organisation, som deler hverdag med fondens investeringsselskab, Chr. Augustinus Fabrikker. Den samlede koncern har til huse på Sankt Annæ Plads i København, hvor vi er i alt ca. 30 dygtige og engagerede kollegaer med et godt arbejdsmiljø. Vi stiller høje krav til os selv og hinanden og har en kultur præget af tillid.