Aktuelt

Servicemedarbejder til Augustinus Fonden og Chr. Augustinus Fabrikker (ca. 30 timer om ugen)

  • Dato4. okt. 2024

Brænder du for at levere en fantastisk service? Trives du i en fleksibel hverdag, hvor du skal være løsningsorienteret, bevare det store overblik, og gøre det hele med et smil? Har du passionen og kompetencerne til at sætte barren for et højt serviceniveau?

Så er det måske dig, vi søger til stillingen som servicemedarbejder i Augustinus Fonden og Chr. Augustinus Fabrikker.

Du skaber gode oplevelser

Vi er en organisation i vækst, hvor stor mødeaktivitet og generel organisationsunderstøttelse af høj kvalitet vil være omdrejningspunktet for din dagligdag. Vi søger derfor en professionel, præsentabel og samarbejdsorienteret kollega, der brænder for god service og godt kollegaskab.

Du kender til vigtigheden af et højt serviceniveau, og som person er du imødekommende og smilende. Det falder dig naturligt at give gæster og kollegaer en positiv oplevelse, og du sætter en ære i at udføre selv de mindste opgaver med stor omhyggelighed. Som person er du proaktiv, fleksibel og skaber nemme og enkle løsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Servering ved møder, herunder afhentning og anretning af mødeforplejning og opdækning samt afrydning
  • Modtagelse og servicering af gæster
  • Servicering af vores kollegaer i organisationen, herunder forefaldende arbejde, som kan gøre deres arbejde lettere i en travl hverdag
  • Bestilling af mødeforplejning
  • Assistance ifm. diverse arrangementer
  • Små ærinder i byen
  • Telefonbetjening
  • Daglig post og pakkehåndtering
  • Generel understøttelse

Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores kontorassistent, Mia.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra service- eller hospitalitybranchen og gerne nogle års erfaring, det kunne f.eks. være fra hotel- og restaurationsbranchen.

Dine kvalifikationer:

  • Ansvarlig, proaktiv, initiativrig og selvstændig
  • Ordentlig og ansvarsfuld
  • Struktureret og god til at holde det store overblik
  • Trives med rutineprægede opgaver såvel som nye udfordringer
  • Fleksibel i forhold til pludselige ændringer i arbejdstiden inden for oplyste tidsrum
  • Gerne fortrolig med brugen af Office-pakken

Vi tilbyder

Du bliver del af ledelsessekretariatet på seks personer, der understøtter både Augustinus Fonden og Chr. Augustinus Fabrikker.

I ledelsessekretariatet varetager vi mange forskelligartede opgaver, fra governancemæssige og administrative processer, udvikling og implementering af nye systemer til ledelse- og organisationsunderstøttelse – og udvikling.

Fælles for opgaverne er, at vi arbejder sammen om at skabe sammenhæng, give god service og skabe værdi på tværs af organisationen. Det forventer vi, at du indgår aktivt i.

Vi arbejder inden for normal kontortid, men regner med en fleksibel indstilling fra din side, hvis der i perioder er særligt travlt eller behov for ekstra hjælp – det vil vi aftale med dig.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 30 timer om ugen fordelt i tidsrummet mellem kl. 07:30 og 17:00 på alle hverdage med vægt på eftermiddagstimerne. Tilrettelæggelsen planlægger vi i fællesskab.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, og så får du egen kontorplads samt morgenmads- og frokostordning.

Vores samlede organisation består af ca. 30 dygtige og engagerede kollegaer, der har til huse på Sankt Annæ Plads i København. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og gode arbejdshold, hvor vi stiller høje krav til os selv og hinanden. Du kan læse mere om Augustinus Fonden og Chr. Augustinus Fabrikker nedenfor.

Ansøgningsfrist

Du skal sende din ansøgning til Jobindex senest torsdag den 31. oktober 2024. Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, CV og evt. anbefalinger.

Samtaler

Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 46 og 2. samtale i uge 47. Mellem samtalerne vil der være en opgave og personlighedstest.

Kontakt og info

Stillingen er med opstart i begyndelsen af januar 2025. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Mia Carlsen på [email protected] eller 30 30 15 51.

Er jobbet noget for dig? Send din ansøgning via Jobindex

Om Augustinus-gruppen

Kort om Augustinus Fonden

Augustinus Fonden er en erhvervsdrivende fond med en historie, der går tilbage til 1942. Fonden bidrager til at udvikle og udbrede kunst og kultur i hele Danmark. Desuden støtter fonden forskning, viden og sociale indsatser i Danmark samt akut nødhjælp til katastroferamte områder. Fonden uddeler årligt ca. 500 mio. kr. med hovedvægten på uddelinger til kunst og kultur. Fondens filantropiske strategi bygger på en overbevisning om, at kunst, kultur og viden bidrager til oplevelser, refleksion og dannelse. Augustinus Fonden arbejder langsigtet baseret på en åben og nysgerrig dialog.

Kort om Chr. Augustinus Fabrikker

Chr. Augustinus Fabrikker er Augustinus Fondens 100 pct. ejede investeringsselskab. Historien går tilbage til 1750, hvor Augustinus-familien grundlagde et tobaksspinderi i København, der senere udviklede sig til en af landets store virksomheder. Chr. Augustinus Fabrikker har i dag et bredt ejerskab i danske erhvervsvirksomheder og arbejder ud fra en filosofi om at være engagerede ejere med fokus på langsigtet værdiskabelse i danske virksomheder med inter­nationalt udsyn. Med en balance på ca. 35 mia. kr. sikrer afkastet fra Chr. Augustinus Fabrikkers investeringer Augustinus Fondens uddelingskapacitet samtidig med, at det er muligt at geninvestere aktivt i dansk erhvervsliv.